Kiireetön, laadukas ja turvallinen palvelu mahdollistaa Sinulle täydellisen irtioton arjesta.

Olen avannut Joutsenon keskustaan monipuolisen kauneus- ja hyvinvointipalveluja tarjoavan Kauneushoitola Lilan syyskuussa 2010. Teen monipuolisesti erilaisia hoitoja kasvoille, käsille, jaloille ja vartalolle.

Hoitolassani käytän korkealuokkaisia Bioline ihonhoitotuotteita, Artdeco meikkejä sekä Olos vartalonhoitotuotteita.

Tervetuloa Kauneushoitola Lilaan kokemaan hyvää oloa!

Minna Heikkilä
SKY kosmetologi

Bioline
Biolinen korkealaatuiset hoitotuotteet perustuvat innovatiiviseen koostumuksiin ja nykyaikaisiin tehokkaisiin vaikuttaviin aineisiin. Bioline käyttää tuotteissaan testattuja, luonnon aktiiviaineita kasveista ja merestä. Luonnon voimat ovat parhaimmassa muodossaan kauneuden käytettävissä. Biolinen tuotevalikoimassa on yli 100 tarkoin valikoitua tuotetta, jotka tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja jokaiselle ihotyypille. Kaikki tuotteet ovat koostumukseltaan ja vaikutuksiltaan ainutlaatuisia kokonaisuuksia, jotka antavat välittömiä hoitotuloksia. Biolinen tuotteiden luominen perustuu vankkaan ja jatkuvaan tuotekehitykseen sekä tehokkaisiin ja tutkitusti turvallisiin raaka-aineisiin.Tämä takaa tuotteiden tehokkuuden ja turvallisuuden.

www.bioline-jato.com
Artdeco
Artdeco on laadukas Saksalainen meikkisarja, jota käytetään ja myydään kauneushoitoloissa.
Menestyksen salaisuus on jo kahdenkymmenen vuoden ajan ollut yksilöllisyys, joka, ottaa jokaisen naisen toiveet huomioon. Korkealuokkaiset Artdeco-tuotteet ovat myös helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia.
Artdeco meikeillä meikkisi todella kestää koko päivän kauniina ja tahriintumatta. Meikistä saadaan jopa vedenkestävä.

Artdecon syksy ja talvi 2010 huokuu ajatonta kauneutta ja keimailevaa naisellisuutta. Meikissä viileä klassisuus yhdistyy ylelliseen eleganssiin. Syksyisen yötaivaan sinivioletin, sekä pehmeän mokkakahvin ja ruskean sävyt kietoutuvat saumattomasti yhteen raikkaan marjaisten ja pinkkien sävyjen kanssa.

www.artdeco.de/en/cosmetics
Olos
Phytodren -innovatiivinen luonnon energiaa ja aktiiviaineita hyödyntävä, Olos filosofiaa noudattava erikoishoito vartalolle.
Uusi metodi energisoi kuona-aineiden ja myrkkyjen poistumista soluista. Lymfakanavat avataan manuaalisena hierontana ja uuden Linfo Energy -laitteen lymfa- ja magneettiterapian avulla.

Koko kehon olotila kevenee ja nestekertymät ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Hoidon jälkeen nautitaan kaikessa rauhassa kupillinen yrttiteetä.Tuotteet ovat koostumukseltaan suojaavia, miellyttävän tuntuisia täynnä vihreiden tuoksujen raikkautta.
Kauneushoitola Lila Saimaantie 9, 54100 Joutseno Puh. 0400 288 719 Sivut: Dirt&Cream