LINFO ENERGY -MAGNEETTI- JA LYMFATERAPIAHOITO

Koko kehon hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen

Tiesitkö, että noin 70 %* meistä kärsii huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossaan?

Lingo Energy -hoitomenetelmä on syntynyt lääketieteellisen tutkimustyön pohjalta palauttamaan kehon aineenvaihdunnan ja verenkierron luonnolliseen ja toimivaan tasapainoon.

Hoidettavat ongelmat:

1. Selluliitti, suonikohjut, turvotus, neste- ja kuona-ainekertymät

2. Liikunnan puute (tilapäinen tai jatkuva)

3. Väsymys, tukkoisuus ja alaraajojen- sekä ristiselän arkuus.


Tulokset

Linfo Energy -vartalohoidossa yhdistyvät kaksi todellista hoitomuotoa: lymfaterapia ja magneettiterapia. Magneettiterapia vahvistaa lymfaterapian vaikutuksia, jolloin tulokset ovat konkreettiset:

Ehkäisee ... selluliitin muodostumista
... suonikohjujen syntyä
... neste- ja kuona-ainekertymiä
Poistaa ... turvotusta
... tukkoisuutta
... väsymystä
Muotoilee ... jalkoja ja pakaroita tai käsivarsia
Uudistaa ... ihon toimintoja, jolloin ihosta tulee kimmoisa
... vahvistaa verisuonia
Korvaa ... puutteellista liikuntaa vauhdittamalla aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
Vähentää ... jalkojen särkyä mm. raskauden aikana, leikkausten jälkeen, fyysisen rasituksen jälkeen

Hoitosuositukset:
Sarjahoidot 4-10 peräkkäistä hoitokertaa siten, että yhden viikon aikana tehdään 2-3 hoitoa.
Mitä hoidossa tapahtuu?

Kehomme lymfa- eli imuneste- ja verenkiertojärjestelmiä häiritsevät mm. kehon hormonaaliset muutokset, epäsäännölliset elämäntavat ja sähkölaitteiden keinotekoiset magneettikentät. Fysiologisen soluhengityksen ja -aineenvaihdunnan häiriintyessä kehomme epätasapaino ilmenee monin eri ongelmin mm. turvotuksena, kipuna ja väsymyksenä.

Lymfaterapia
Lymfasukat ja -jalkaterät täyttyvät hoidettavan ongelman mukaisesti rytmikkäästi ilmalla ja suorittavat lymfaavan hieronnan 15-60 minuutin ajan. Rytminen lymfa hoitaa ja samalla rentouttaa.
Lymfahieronta vaikuttaa kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään. Se aktivoi verenkiertoa, lihaksistoa ja kudoksia niin, että ylimääräinen neste ja kuona-aineet poistuvat sidekudoksista imunestekiertoon. Hapen määrä elimistössä lisääntyy, kudosten ravinnepitoisuus ja elinvoima paranee samalla kun lihaskireys vähenee. Fysiologisesti kehon laskimoveren- ja lymfanesteen kierto paranevat huomattavasti.

Hoidossa magneettikiekot asetetaan ristiselän ja vatsan alueelle vastakkain. Kiekot tuntuvat lämpöisiltä hoidon edettyä. Magneettiterapia voidaan tarvittaessa jättää pois hoidosta.
Magneettiterapia
Magnetismillä on hyvin merkittävä biologinen vaikutus kaikkiin eläviin - ihmisiin, eläimiin ja kasvikuntaan. Magneettiterapia hoitomuotona vilkastuttaa verenkiertoa ja elvyttää kudosten toimintaa. Se palauttaa luonnollisen polarisaation eli varauksen soluväliaineiseen, jolloin lymfanestekierron kulku muuttuu imusolmukkeita kohti. Tämän ansiosta solujen uudistuminen ja aineenvaihdunta vilkastuu. Lisäksi magneettiterapia vahvistaa lymfaterapian vaikutuksia.

Usein magneettiterapialla on myös särkyä ja kipua lievittävä vaikutus. Sillä on erityisen hyvä vaikutus herkillä kudosalueilla, kuten imunestekierrossa ja lymfakeskuksissa.


Hoidot

Henkilökohtainen hoito-ohjelma:
Linfo Energy -terapiahoito voidaan tehdä sellaisenaan, ilman vartalonhoitotuotteita. Terapiahoito voidaan yhdistää vartalohoitoon. Linfo Energy -hoito voidaan yhdistää myös kasvohoitoon. Hoidon kesto 15-60 minuuttia.

Hoidot jaloille:
Kuona-aineiden poisto - vauhdittaa voimakkaasti aineenvaihduntaa - keventää jalat
Hoito-ohjelma poistaa kehosta ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita. Vähentää maksan ja munuaisten rasitusta parantamalla voimakkaasti imunestekiertoa. Magneettiterapia ohjaa nesteiden kulkua jalkojen lymfakierrossa.

Mikroverenkierron parantaminen - ehkäisee suonikohjujen syntymistä
Vauhdittaa verenkiertoa, lisää kudoksissa olevan hapen määrää ja auttaa laskimoiden hiilidioksidin poistumista. Hellävarainen verisuonten harjoittaminen pitää laajentuneet kapillaarit joustavina ja hyvin toimivina ehkäisten myös suonikohjujen syntymistä.

Vartalon muokkaus - kiinteyttää ja stimuloi
Stimuloi ja kiinteyttää lihaksia ja jänteitä vahvistaen sidekudoksia, jotka liittävät ne toisiinsa. Rentouttaa ja helpottaa väsymystä sekä lihasten jännitystä. Muokkaus parantaa kosmeettisesti kudoksen ulkonäköä, ei kuitenkaan laihduta.

Raskauden aikana - ehkäisee raskauden aikaisia ongelmia kehossa
Kevyt ja hellävarainen, mutta tehokas alaraajojen nesteenpoistossa ja turvotuksen estossa synnytyksen asti. Hoidon ansiosta raskauden aikana on vähemmän turvotusta, raskausarpia ja suonikohjuja. Hoidossa ei käytetä magneettiterapiaa.

Raskauden jälkeen - nopeuttaa palautumista
Auttaa äidin vartaloa poistamaan kuona-aineita raskauden jälkeen vastaten imettämisen aikana toimivien hormonien tehoa. Hoito, joka parantaa verenkiertoa ja nestekiertoa antaen keveyden tunteen turvonneille jaloille.

Ennen- jälkeen leikkausten
Parantaa kudosten laatua leikkausten yhteydessä. Helpottaa rasvasolujen vähenemistä rasvanhajotuksen jälkeen. Ehkäisee leikkauksen jälkeisiä nestekertymiä. Palauttaa leikkauksessa tuhoutuneen pintaverenkierron ja nopeuttaa toipumista.

Vaihdevuodet - helpottaa oireita
Suositellaan naisille, joilla on selviä nestekertymiä. Stimuloi verivarastojen siirtymistä luista ihoon, parantaen metabolisten jätteiden eliminaatiota ja lisää ravinteiden määrää luustossa. Vähentää selluliittia ja hormonaalisten vaihteluiden aiheuttamaa rasvakerrosta.

Hyvinvointia väsymykseen
Kevyt, nesteitäpoistava ohjelma, joka väsymystä poistavien vaiheiden avulla antaa keveyden, stressittömän ja uudistuneen olon. Parantaa verivarastoja vatsalihaksissa ja alaselän alueella. Taistelee iän aiheuttamaa lihasten heikkenemistä vastaan ja korvaa liikunnan puutetta.

Käsivarsille - ilman magneettiterapiaa:
Nesteenpoisto
Suositellaan yläraajoille. Tämä ohjelma poistaa turvotusta, energisoi valtimo- ja laskimoverenkiertoa sekä poistaa väsymyksen tunnetta.

Allien muokkaus
Syvä hoito yläraajoille. Poistaa nestekertymiä ja hieroo ihonalaista ja lihaskudosta, muokkaavalla vaikutuksella. Muokkaus parantaa kosmeettisesti kudoksen ulkonäköä, ei kuitenkaan laihduta.


Linfo Energy -hoitoa ei suositella, jos

- Paikallinen tulehdus, epilepsia, hypokondria
- Laskimotulehdus, verisuonitulehdus aktiivisessa vaiheessa
- Kasvaimet (väh. 5 vuotta leikkauksesta, paitsi lääkärin luvalla, jolloin laitteen valmistaja ja maahantuoja vapautetaan vastuusta)
- Viimeaikaiset leikkaukset (avohaava 40 päivää leikkauksesta, paitsi pätevän lääkärin luvalla)

Lymfaterapian voit tehdä ilman magneettiterapiaa:
- Raskauden ja imetyksen aikana
- Kuparikierukka tai metalliompeleet, metalliproteesit tai osat
- Fibrooma (sidekudoskasvaimet), munasarjakystat
- Sydämen tahdistin tai sydänsairaus- vain lääkärin luvalla← Takaisin hoidot-sivulle
Kauneushoitola Lila Saimaantie 9, 54100 Joutseno Puh. 0400 288 719 Sivut: Dirt&Cream